Din handlekurv

Vilkår og personvern

Bruksvilkår

Disse vilkårene og betingelsene («Vilkårene») gjelder for nettstedet som ligger på https://vavami.no/ og alle tilknyttede nettsteder (samlet kalt «Nettstedet») som drives av VAVAMI. Følgende vilkår og betingelser («Vilkår») regulerer din bruk av Nettstedet.

Ved å få tilgang til, se på eller bruke innholdet, materialet, produktene eller tjenestene som er tilgjengelige på eller gjennom Nettstedet, bekrefter du at du har lest, forstått og samtykker i å være juridisk bundet av disse Vilkårene, samt vår Personvernpolicy, som hver er inkorporert ved referanse som om de var fullt ut angitt her. Du bekrefter videre at du er 13 år eller eldre og at du har alle nødvendige rettigheter, fullmakt og myndighet til å inngå denne avtalen og utføre forpliktelsene som er angitt i denne avtalen. Du forstår og godtar at din bruk av Nettstedet eller noe innhold, materiale, produkter eller tjenester som er tilgjengelige på eller gjennom Nettstedet (samlet kalt «Tjenestene») innebærer at du fullt ut aksepterer og godtar disse bruksvilkårene.

Eier

Selger av alle VAVAMI-butikker/domener er Robin Hood LLC, firmaadresse: 1603 Capitol Avenue, Chyenne Wyoming 82001.

Registrering

For å få tilgang til bestemt innhold, materiale, produkter eller tjenester på Nettstedet, kan du bli bedt om å registrere deg og opprette en konto. Som en del av registreringsprosessen, kan du bli bedt om å klikke for å godta disse Vilkårene, og deretter kan du bli bedt om å velge eller sende inn et brukernavn og passord. Du kan også bli bedt om å gi oss visse opplysninger om deg selv, inkludert noen typer personlig identifiserbar informasjon, inkludert ditt juridiske navn, telefonnummer, adresse, e-postadresse, kjønn og alder. Du er ansvarlig for å sikre at passordet og kontoinnloggingen din holdes hemmelig, trygg og sikker til enhver tid. VAVAMI vil ikke holdes ansvarlig eller erstatningsansvarlig for eventuell misbruk av kontoen din i tilfelle en tredjepart har tilgang til og bruker passordet og kontoinnloggingen din på noen måte.

Når du legger inn en bestilling gjennom Nettstedet, vil du bli bedt om å oppgi annen personlig informasjon, som for eksempel leveringsadresse, faktureringsadresse og betalingsdetaljer. Tilleggsinformasjon kan bli samlet inn av VAVAMI eller deres tredjepartsleverandører på dette tidspunktet for sikkerhets- og antifraud-formål. Du bekrefter at den personlige informasjonen du gir oss via Nettstedet er sann, gyldig, fullstendig og oppdatert i alle henseender, og du bekrefter at du er personen som blir referert til i leverings- (med mindre varen er en gave) og faktureringsinformasjonen som er oppgitt. Skulle noen av opplysningene du gir på Nettstedet endres, vennligst logg inn på kontoen din og oppdater slik informasjon direkte på Nettstedet.

All personlig informasjon som du gir oss via Nettstedet, er underlagt vår personvernpolicy.

Kjøp

Noen produkter eller tjenester som er tilgjengelige gjennom Nettstedet kan være tilgjengelige for kjøp. Ved å kjøpe produkter eller tjenester som er tilgjengelige gjennom Nettstedet, bekrefter du at du har nådd myndighetsalderen (som i de fleste stater er 18 år gammel) og har juridisk kapasitet til å inngå en kontrakt. Hvis du er under myndighetsalderen eller ikke kan inngå en lovlig kontrakt, må du ha din forelder eller verge gjennomgå disse Vilkårene og personvernpolicyen, og registrere deg eller legge inn en bestilling på dine vegne. VAVAMI kan bruke en tredjepart betalingsbehandler for å behandle kredittkorttransaksjoner gjennom Nettstedet. Du er også ansvarlig for å betale eventuelle statlige skatter pålagt i forbindelse med bruk av Nettstedet eller kjøp av produkter eller tjenester som er tilgjengelige gjennom Nettstedet, inkludert salgs-, bruks- og særavgifter (med unntak av skatter på VAVAMIs nettoinntekt). I den grad VAVAMI er forpliktet til å samle inn slike skatter, vil den aktuelle skatten bli lagt til din faktureringskonto. Alle salg er underlagt våre frakt- og returpolicyer, som skal gjøres tilgjengelige for deg på Nettstedet eller leveres til deg sammen med de kjøpte varene. Alle refusjoner er etter VAVAMIs eget skjønn.

Betalinger og betalingsmetoder

Nettstedet bruker for øyeblikket Stripe for å behandle betalinger. Våre tredjeparts betalingsbehandlere godtar betalinger gjennom forskjellige kredittkort, inkludert Visa, MasterCard, American Express, Discover, Klarna og Paypal som beskrevet på den aktuelle betalingsskjermen. For bestillinger betalt med kredittkort eller PayPal, trekkes betalingen på tidspunktet for bestilling.

Stripe oppfyller nivå 1 av PCI-samsvar for datasikkerhet. Klikk her for å lære mer.

Du må gi oppdatert, fullstendig og korrekt informasjon for din faktureringskonto. Du må raskt oppdatere all informasjon for å holde faktureringskontoen din oppdatert, fullstendig og nøyaktig (for eksempel en endring i faktureringsadresse, kredittkortnummer eller utløpsdato for kredittkort), og du må raskt varsle oss eller vår betalingsbehandler hvis betalingsmetoden din blir kansellert (f.eks. på grunn av tap eller tyveri) eller hvis du blir oppmerksom på en potensiell sikkerhetsbrudd, som uautorisert offentliggjøring eller bruk av brukernavn eller passord. Endringer i slik informasjon kan gjøres på https://vavami.no/. Hvis du ikke gir noen av de ovennevnte opplysningene, samtykker du i at vi kan fortsette å belaste deg for enhver bruk av betalte tjenester under din faktureringskonto, med mindre du har avsluttet dine betalte tjenester som beskrevet ovenfor.

Endring i beløp som er autorisert

Hvis beløpet som skal belastes faktureringskontoen din avviker fra det beløpet du forhåndsautoriserte (bortsett fra på grunn av innføring eller endring av beløpet for statlige salgsskatter), har du rett til å motta, og vi skal gi, varsel om beløpet som skal belastes og datoen for belastningen før den planlagte datoen for transaksjonen. Enhver avtale du har med betalingsleverandøren din, vil styre bruken av betalingsmetoden din. Du godtar at vi kan akkumulere påløpte kostnader og sende dem som en eller flere samlede kostnader under eller ved slutten av hver faktureringsperiode.

Bekreftelse av autorisasjon

Din ikke-oppsigelse eller fortsatt bruk av en betalt tjeneste (inkludert abonnementstjenester) bekrefter at vi er autorisert til å belaste betalingsmetoden din for den betalte tjenesten. Vi kan sende inn disse kostnadene for betaling, og du vil være ansvarlig for slike kostnader. Dette fraskriver ikke vår rett til å søke betaling direkte fra deg. Kostnadene dine kan betales på forskudd, etterskuddsvis, per bruk eller som ellers beskrevet da du først valgte å bruke den betalte tjenesten.

Returer

14 dagers returrett – kun for ubrukte produkter

Returer godtas kun innen 14 dager fra kjøpsdatoen. For å være berettiget til en retur, må VAVAMI-produktet ditt være ubrukt og i samme stand som da du mottok det. Det må også være i original emballasje.

For å returnere produktet ditt, vennligst send oss en e-post på [email protected]. Hvis produktet mottas av oss i ubrukt og uskadet stand i original emballasje, vil vi refundere kjøpet ditt.

Når du benytter deg av angreretten, må varen returneres til selgeren uten unødig opphold og senest 14 dager fra melding om bruk av angreretten er gitt. Kjøper dekker de direkte kostnadene ved å returnere varen, med mindre annet er avtalt eller selger har unnlatt å opplyse om at kjøper skal dekke returkostnadene. Selgeren kan ikke fastsette gebyr for kjøperens bruk av angreretten.

Skadet under transport

Vær så snill å inspisere produktet ditt når du mottar det. Hvis VAVAMI-produktet ditt er skadet under transport, vennligst send oss en e-post på [email protected] med en gang. Inkluder en beskrivelse av skadene, og bilder hvis mulig. Denne informasjonen er svært nyttig for å sikre at våre produkter blir pakket og sendt på riktig måte. Vi vil ordne med at de skadede produktene blir erstattet umiddelbart.

Refusjoner

Når returen din er mottatt og inspisert, vil vi sende deg en e-post for å informere deg om at vi har mottatt forsendelsen din. Hvis du godkjennes, vil refusjonen din bli behandlet, og en kreditt vil bli lagt til kredittkortet ditt eller den opprinnelige betalingsmåten, innen 10-14 dager.

Generelle restriksjoner på bruk

Du samtykker i å bruke nettstedet og tjenestene kun for formål som er tillatt av disse bruksvilkårene og i samsvar med alle gjeldende lover, forskrifter og generelt aksepterte praksiser eller retningslinjer i de relevante jurisdiksjonene. Du kan kun bruke nettstedet og tjenestene til din ikke-kommersielle, ikke-eksklusive, ikke-overførbare og begrensede personlige bruk, og for ingen andre formål.

Du vil ikke (og vil ikke forsøke å):

 • Få tilgang til noen av tjenestene ved hjelp av andre metoder enn gjennom grensesnittet som tilbys av VAVAMI;
 • Få uautorisert tilgang til VAVAMIs datasystem eller delta i aktiviteter som forstyrrer ytelsen av, eller svekker funksjonaliteten eller sikkerheten til nettstedet, tjenestene, VAVAMIs nettverk og datasystemer;
 • Få tilgang til noen av nettstedet eller tjenestene via automatiserte metoder eller med automatiserte funksjoner eller enheter (inkludert bruk av skript eller nett-roboter);
 • Få tilgang til eller samle inn personlig identifiserbar informasjon, inkludert navn, e-postadresser eller annen slik informasjon for ethvert formål, inkludert, uten begrensning, kommersielle formål;
 • Gjengi, duplisere, kopiere, selge, bytte eller videreselge noen aspekter av nettstedet eller tjenestene for noe formål; og
 • Gjengi, duplisere, kopiere, selge, bytte eller videreselge produkter eller tjenester som inneholder varemerker, servicemerker, handelsnavn, logoer eller servicemerker som eies av VAVAMI på en måte som sannsynligvis eller er ment å forårsake forvirring om eier eller autorisert bruker av slike merker, navn eller logoer.

Innhold

Mellom deg og VAVAMI eier VAVAMI eller har lisens for all informasjon og materiale, inkludert logoer, design, titler, uttrykk, produktnavn, bilder, illustrasjoner, ikoner, fotografier og opphavsrettigheter, varemerker, servicemerker, handelskjoler og andre immaterielle rettigheter knyttet til dette, på eller gjort tilgjengelig gjennom nettstedet («nettstedinnhold»), samt utvalg, koordinering, organisering og forbedring av nettstedinnholdet. Alt nettstedinnhold er beskyttet i henhold til opphavsrett, varemerke, patent og andre gjeldende lover. Du samtykker i ikke å fjerne eller endre noen opphavsrettsmelding eller annen eiermelding på noe nettstedinnhold. Mellom deg og VAVAMI vil alle navn, varemerker, symboler, slagord eller logoer som vises på nettstedet være proprietære for VAVAMI eller dets tilknyttede selskaper, lisensgivere eller leverandører. Bruk eller misbruk av disse varemerkene er uttrykkelig forbudt og kan være i strid med føderal og statlig varemerkelovgivning. Under ingen omstendigheter vil du ha noen rettigheter av noe slag til nettstedinnholdet, annet enn retten til å bruke nettstedinnholdet i samsvar med disse vilkårene.

Enkelte funksjoner på nettstedet kan tillate deg å bidra med tilbakemeldinger og annen informasjon til nettstedet for tilgang, bruk, visning og kommentarer fra andre brukere av nettstedet (samlet «kommentarer»). Ved å legge ut kommentarer, representerer du at du har full juridisk rett til å gi kommentarene, og at bruk av kommentarene av VAVAMI på nettstedet og alle andre personer og enheter ikke vil: (a) krenke noen immaterielle rettigheter for noen person eller enhet eller noen rettigheter til publisitet, personlighet eller privatliv for noen person eller enhet, inkludert som et resultat av din manglende evne til å innhente samtykke til å legge ut personlig identifiserende eller ellers privat informasjon om en person; (b) bryte noen lov, statutt, forskrift, regulering eller avtale; eller (c) utgjøre offentliggjøring av noen konfidensiell informasjon som eies av en tredjepart. Når du sender inn kommentarer eller annet materiale eller informasjon til VAVAMI, gir du VAVAMI en verdensomspennende, evigvarende, ugjenkallelig, overførbar lisens til å få tilgang til, bruke, distribuere, reprodusere, vise, endre, lage avledede verk basert på og gi underlisenser for kommentarene, alt uten noen kompensasjon til deg. For å unngå tvil, skal VAVAMI ikke ha noen forpliktelse til: (1) å opprettholde noen kommentarer i fortrolighet; (2) å kompensere deg på noen måte for dine kommentarer; eller (3) å svare på noen kommentarer.

Anmeldelser

Vi ønsker tilbakemeldinger, kommentarer og anmeldelser av VAVAMI-produktene og forslag til forbedringer av tjenestene («Anmeldelser»). Anmeldelser sendes frivillig, og publiseres for informasjonsformål.

Du kan sende inn anmeldelser ved å sende e-post til oss på [email protected] eller ved å anmelde våre produkter på https://vavami.no/. Du gir oss en ikke-eksklusiv, verdensomspennende, evigvarende, ugjenkallelig, fullt betalt, royalty-fri, sublicensierbar og overførbar lisens under alle immaterielle rettigheter som du eier eller kontrollerer for å bruke, kopiere, endre, lage avledede verk basert på og ellers utnytte anmeldelsen for ethvert formål.

Feil, unøyaktigheter og utelatelser

Det kan av og til forekomme informasjon på nettstedet som inneholder skrivefeil, unøyaktigheter eller utelatelser som kan være relatert til produktbeskrivelser, priser, kampanjer, tilbud og tilgjengelighet. Vi forbeholder oss retten til å rette opp eventuelle feil, unøyaktigheter eller utelatelser, samt endre eller oppdatere informasjon eller kansellere bestillinger hvis informasjonen på nettstedet er unøyaktig på noe tidspunkt uten forvarsel (også etter at du har sendt inn bestillingen din). Vi kan ikke og gjennomgår ikke alle kommunikasjoner, produkter eller tjenester som gjøres tilgjengelige på eller gjennom nettstedet, men vi kan, selv om vi ikke er forpliktet til det, gjennomgå, verifisere, endre eller fjerne eventuelle kommentarer, nettstedinnhold eller nettstedet, inkludert informasjon som er sendt inn i forbindelse med nettstedinnhold eller andre funksjoner når som helst, med eller uten varsel, etter vårt eget skjønn.

Ansvarsfraskrivelser og garantier

VAVAMI forbeholder seg retten til å endre vareutvalget og begrense antall varer som kan kjøpes fra tid til annen og når som helst, uten forvarsel. Vi forbeholder oss også retten til å endre vilkårene eller varigheten av spesielle tilbud eller salgskampanjer. VAVAMI er ikke ansvarlig i tilfelle lagermangel eller utilgjengelighet av produkter. Vi har gjort alt for å vise fargene på produktene våre så nøyaktig som mulig på nettstedet, men vi kan ikke garantere at skjermen på datamaskinens skjerm vil vise fargene nøyaktig.

VAVAMI fraskriver seg uttrykkelig, i den grad loven tillater det, eventuelle uttrykte eller underforståtte garantier: (i) at nettstedet, tjenestene, nettstedinnholdet, varer, råd, informasjon eller lenker som tilbys på nettstedet vil oppfylle dine krav; (ii) at tjenestene vil være kontinuerlige, rettidige, sikre eller fri for feil; (iii) at feil i driften eller funksjonaliteten til programvare som tilbys deg som en del av tjenestene, vil bli rettet; (iv) angående nettstedinnhold, varer, tjenester, råd, informasjon eller lenker levert av tredjeparter eller brukere; (v) at nettstedet, nettstedinnholdet, varer, tjenester, råd eller informasjon som vises på nettstedet vil oppfylle dine krav; og (vi) at nettstedet vil være feilfritt eller at eventuelle feil vil bli rettet. Ingen råd eller informasjon, verken muntlig eller skriftlig, innhentet av deg fra nettstedet, skal skape noen garanti som ikke uttrykkelig er angitt i disse vilkårene.

Du forstår at den tekniske behandlingen og overføringen av nettstedinnhold og kommentarer kan overføres ukryptert og innebære overføringer over forskjellige nettverk og endringer for å tilpasse seg tekniske krav for tilkoblede nettverk eller enheter. Vær oppmerksom på at vi ikke kan garantere at informasjon som sendes til eller fra nettstedet vårt vil være sikker under overføringen, og vi kan heller ikke garantere konfidensialiteten til noen kommunikasjon eller materiale som overføres til oss via nettstedet eller Internett, inkludert for eksempel personlig informasjon som navn eller adresse. VAVAMI påtar seg intet ansvar for: (a) eventuelle feil, utelatelser, avbrudd, sletting, defekt, forsinkelse i drift eller overføring, kommunikasjonslinjesvikt, tyveri eller ødeleggelse eller uautorisert tilgang til eller endring av noen kommunikasjon; og (b) eventuelle problemer eller tekniske feil i telefonnettverk eller linjer, datamaskin online systemer, servere eller leverandører, datamaskinutstyr, programvare, feil i e-post eller spillere på grunn av tekniske problemer eller trafikkork på Internett eller på noen av nettstedene, inkludert eventuelle skader på deg eller på en annen persons datamaskin relatert til eller som følge av bruk av tjenestene eller nettstedet.

Ingen betingelser, garantier eller andre vilkår (inkludert eventuelle underforståtte vilkår for tilfredsstillende kvalitet, egnethet for formål eller samsvar med beskrivelse) gjelder for nettstedet, nettstedinnhold og/eller tjenester, bortsett fra i den grad de uttrykkelig er angitt i disse vilkårene.

Begrensning av ansvar

UNDER INGEN OMSTENDIGHETER VIL VAVAMI VÆRE ANSVARLIG FOR SKADER ANNET ENN FAKTISKE OG DIREKTE SKADER BEVIST I EN DOMSTOL. VAVAMIS ANSVAR SKAL IKKE OVERSTIGE PRISEN DU BETALTE FOR PRODUKTET ELLER TJENESTEN SOM ER GJENSTAND FOR KRAVET. HVIS NOEN DEL AV DENNE BEGRENSNINGEN AV ANSVAR BLIR FUNNET Å VÆRE UGYLDIG ELLER UHENDELIG AV NOEN GRUNN, SKAL DEN TOTALE ANSVARET TIL VAVAMI OG DERES LISENSGIVERE IKKE OVERSTIGE TI DOLLAR (10 $).

Uten å begrense det foregående, forstår og erkjenner du at VAVAMI ikke skal være ansvarlig for deg for:

Eventuelle indirekte, tilfeldige, følgeskader, straffende eller eksemplariske tap som kan påløpe deg som følge av din bruk av eller manglende evne til å bruke nettstedet eller tjenestene, inkludert tap av fortjeneste (enten påløpt direkte eller indirekte), tap av goodwill eller forretningsrykte, eller tap av data du har lidd; eller

Eventuelle tap eller skader som kan påløpe deg som et resultat av: (i) enhver avhengighet av deg på fullstendigheten, nøyaktigheten eller eksistensen av annonsering, eller som et resultat av ethvert forhold eller transaksjon mellom deg og annonsør eller sponsor hvis annonsering vises på nettstedet eller tjenestene; (ii) eventuelle endringer som VAVAMI kan gjøre på nettstedet eller tjenestene, eller for enhver permanent eller midlertidig opphør i levering av tjenestene (eller noen funksjoner innen tjenestene); (iii) sletting av, korrupsjon av, uautorisert tilgang til, eller manglende lagring av, ethvert innhold og annen kommunikasjonsdata opprettholdt eller overført av eller gjennom din bruk av nettstedet eller tjenestene; (iv) bruk av produkter eller tjenester oppnådd på eller gjennom nettstedet; eller (v) andre forhold relatert til nettstedet, tjenestene, nettstedinnholdet eller kommentarene.

Begrensningene på VAVAMIs ansvar overfor deg i dette avsnittet skal gjelde uansett om VAVAMI har fått råd om eller burde ha vært klar over muligheten for slike tap.

HVIS DU ER MISFORNØYD MED NETTSTEDET, TJENESTENE ELLER BRUKSVILKÅRENE, ER DIN ENESTE OG EKSKLUSIVE LØSNING Å SLUTTE Å BRUKE NETTSTEDET OG TJENESTENE.

Erstatning

Du samtykker i å forsvare, holde skadesløs og erstatte VAVAMI, dets styremedlemmer, direktører, medlemmer, ansatte, agenter, tilknyttede selskaper, lisensgivere og leverandører, mot alle krav, skader, forpliktelser, tap, ansvar, kostnader eller gjeld og utgifter (inkludert, men ikke begrenset til advokatgebyrer) som oppstår fra: (i) din bruk av og tilgang til nettstedet og tjenestene; (ii) brudd på noen av disse vilkårene, inkludert personvernpolicyen; (iii) brudd på tredjepartsrettigheter, inkludert uten begrensning opphavsrett, immaterielle rettigheter eller personvernrettigheter; eller (vi) bruken av andre personer som får tilgang til dette nettstedet ved hjelp av din internett-konto eller kontoinnlogging. Denne forpliktelsen til forsvar og erstatning vil overleve disse vilkårene og din bruk av nettstedet og tjenestene. Vi forbeholder oss retten til, på egen bekostning, å anta det eksklusive forsvaret og kontrollen over enhver sak som ellers er gjenstand for erstatning fra deg herunder, og du skal samarbeide på alle rimelige måter i et slikt forsvar. Du kan ikke inngå forlik om et krav som er beskrevet i dette avsnittet uten VAVAMIs skriftlige forhåndssamtykke.

Lenker til andre nettsteder

Nettstedet kan inneholde lenker eller referanser til andre nettsteder som er utenfor vår kontroll. Lenker til andre nettsteder kan bruke vårt nettstedslogo eller stil som et resultat av en samarbeidsavtale. Disse nettstedene kan sende informasjonskapsler til deg og kan samle inn personlig identifiserbar informasjon om deg og benytte seg av disse dataene på måter som dette nettstedet ikke ville gjort. Vær oppmerksom på at VAVAMI ikke har kontroll over disse nettstedene og at disse bruksvilkårene ikke gjelder for noen tredjeparts nettsteder. VAVAMI kan ikke holdes ansvarlig for disse nettstedene eller eksterne kilder, eller for eventuelle skader eller tap som følge av bruken av innholdet, eller varer og tjenester som er tilgjengelige på disse nettstedene eller eksterne kilder. VAVAMI oppfordrer deg til å lese personvernpolicyene og bruksvilkårene som er lenket eller referert til i nettstedene du besøker.

Klageprosedyrer

Hvis du mener at innhold eller innlegg på dette nettstedet bryter dine immaterielle rettigheter eller andre rettigheter, vennligst gi beskjed til VAVAMI på e-post til [email protected] med en omfattende detaljert melding som oppgir følgende informasjon: (a) ditt navn og navnet på selskapet ditt, hvis noen; (b) kontaktinformasjonen din, inkludert e-postadressen din; (c) arten og substansen i klagen din, de spesifikke rettighetene som er involvert, og grunnlaget for klagen din, inkludert innholdet eller innlegget som er anstøtelig; og (d) følgende uttalelse: «Uttalelsene, representasjonene og påstandene som er fremsatt i denne meldingen er sanne, komplette og nøyaktige, og jeg har full juridisk myndighet til å fremsi hver enkelt slik uttalelse, representasjon og påstand, og å gjøre og bli innvilget ethvert krav som fremsettes i denne meldingen.»

Tvisteløsning

Tvisteløsning Enhver tvist som oppstår i forbindelse med disse vilkårene skal utelukkende løses gjennom endelig og bindende voldgift gjennomført av American Arbitration Association (AAA). Voldgift bruker en nøytral voldgiftsmann i stedet for en dommer eller jury, og domstolens gjennomgang av en voldgiftsavgjørelse er svært begrenset. Imidlertid kan en voldgiftsmann tildele de samme skader og rettigheter på en individuell basis som en domstol kan tildele til enkeltpersoner, og en voldgiftsmann må også følge vilkårene i disse vilkårene, som en domstol ville gjort. Alle spørsmål er for voldgiftsmannen å avgjøre, bortsett fra spørsmål som gjelder voldgiftbarhet og omfanget eller håndhevelsen av denne avtalen om å løse tvister som skal avgjøres av en domstol med kompetent jurisdiksjon. Voldgift skal finne sted i Sheridan, Wyoming, med mindre VAVAMI velger noe annet.

Voldgiftsmannen vil avgjøre substansen av alle krav i samsvar med lovene i delstaten Wyoming. Voldgiftsmannen skal ikke være bundet av avgjørelser i tidligere voldgiftssaker som involverer forskjellige VAVAMI-brukere, men er bundet av avgjørelser i tidligere voldgiftssaker som involverer samme VAVAMI-bruker i den grad det kreves av gjeldende lov. Voldgiftsavgjørelsen skal være endelig og bindende, og dom på voldgiftsavgjørelsen som blir gjort av voldgiftsmannen, kan bli innført i enhver domstol med jurisdiksjon. Betaling av alle innleverings-, administrasjons- og voldgiftsgebyrer vil bli styrt av AAA sine regler, med mindre annet er angitt i denne avtalen om å løse tvister. Hvis verdien av kravet er $10,000 eller mindre, vil VAVAMI etter forespørsel betale alle gebyrer for innlevering, administrasjon og voldgift som er forbundet med voldgiftsprosessen. Enhver forespørsel om betaling av gebyrer fra VAVAMI skal sendes per post til AAA sammen med din begjæring om voldgift, og VAVAMI vil gjøre avtaler for å betale alle nødvendige gebyrer direkte til AAA. Hvis verdien av kravet overstiger $10,000 og du kan dokumentere at kostnadene ved å få tilgang til voldgiftsprosessen vil være forbudende sammenlignet med kostnadene ved å få tilgang til en domstol for formålet å forfølge søksmål på individuell basis, vil VAVAMI betale så mye av innleverings-, administrasjons- og voldgiftsgebyrene som voldgiftsdommeren anser nødvendig for å hindre at kostnadene ved å få tilgang til voldgiftsprosessen blir forbudende. Hvis voldgiftsdommeren bestemmer at kravet du hevder i voldgiftsprosessen er useriøst, godtar du å tilbakebetale VAVAMI for alle gebyrer forbundet med voldgiftsprosessen som VAVAMI har betalt på dine vegne og som du ellers ville vært forpliktet til å betale i henhold til AAA sine regler. Hvis en voldgiftsdommer eller domstol bestemmer at noen del av denne avtalen om voldgift er ugyldig eller ikke håndhevbar, skal de andre delene av denne avtalen om voldgift fortsatt gjelde.

Du kan velge å avvise denne avtalen om tvisteløsning ved å sende oss en skriftlig utmeldingsmelding («Opt-Out Notice»). Opt-Out Notice må være poststemplet senest tretti dager etter datoen du aksepterer disse vilkårene for første gang. Du må fullføre Opt-Out Notice-skjemaet ved å gi informasjonen som kreves i skjemaet, inkludert navnet ditt, adresse (inkludert gateadresse, by, stat og postnummer), telefonnummer og e-postadressen du brukte for å logge inn på VAVAMI-kontoen som utmeldingen gjelder for. Du må signere Opt-Out Notice for at den skal være effektiv. Dette er den eneste måten du kan avvise avtalen om tvisteløsning. Hvis du velger å avvise avtalen om tvisteløsning, vil alle andre deler av disse vilkårene fortsatt gjelde. Å avvise denne avtalen om tvisteløsning har ingen innvirkning på eventuelle tidligere, andre eller fremtidige tvisteløsningsavtaler du måtte ha med oss.

Diverse

Disse vilkårene, inkludert personvernserklæringen, utgjør hele den juridiske avtalen mellom deg og VAVAMI og styrer din bruk av nettstedet, tjenestene og eventuelle transaksjoner du måtte ha med VAVAMI gjennom nettstedet og erstatter fullstendig og opphever eventuelle tidligere avtaler eller forståelse, ordninger, avtaler eller forslag, skriftlige eller muntlige, mellom deg og VAVAMI angående slike saker. I tilfelle noen andre regel, adferdskodeks eller annet materiale postet på nettstedet kommer i konflikt med vilkårene i disse vilkårene, vil disse vilkårene ha forrang. Ingen muntlige forklaringer eller muntlig informasjon gitt av noen part skal endre tolkningen av disse vilkårene. Likevel forstår du at VAVAMI kan gjøre endringer i disse vilkårene fra tid til annen. Din fortsatte bruk av nettstedet etter at endringer i disse vilkårene av bruk er lagt ut, vil bli betraktet som ditt samtykke til disse endringene. Når disse endringene gjøres, vil VAVAMI gjøre en ny kopi av vilkårene tilgjengelig på nettstedet. Du godtar at VAVAMI ikke har noen forpliktelse til å gi deg meldinger om endringer i vilkårene. Du forstår at det er ditt ansvar å sjekke vilkårene regelmessig for endringer.

Du godtar at hvis VAVAMI ikke utøver eller håndhever noen juridisk rettighet eller rettsmiddel som er inneholdt i disse Bruksvilkårene (eller som VAVAMI har fordel av under noen gjeldende lov), vil dette ikke bli betraktet som en formell avkall på VAVAMIs rettigheter og at disse rettighetene eller rettsmidlene fortsatt vil være tilgjengelige for VAVAMI. Hvis en rettssak, med den jurisdiksjonen til å avgjøre en sak som oppstår fra disse vilkårene, bestemmer at noen bestemmelse i disse vilkårene er ugyldig, vil den bestemmelsen fjernes fra disse vilkårene uten å påvirke resten av vilkårene, og de gjenværende bestemmelsene vil fortsette å være gyldige og håndhevbare.

Nettstedet kontrolleres og drives fra USA. Uten å begrense noe annet, gir ikke VAVAMI noen representasjon om at nettstedet, nettstedinnholdet, kommentarer, tjenester, produkter, informasjon eller andre materialer som er tilgjengelige på, i eller gjennom nettstedet, er passende eller tilgjengelige for bruk i andre steder, og tilgang til dem fra områder der de er ulovlige, er forbudt. De som velger å få tilgang til nettstedet fra andre steder, gjør dette på eget initiativ og er ansvarlige for å overholde gjeldende lover.

Sist oppdatert: 06/04/2023

VAVAMI Nettside Personvernpolicy

VAVAMI jobber for å beskytte ditt personvern. Denne personvernpolicyen beskriver VAVAMI sine praksiser når det gjelder informasjon samlet inn fra brukere av VAVAMI sine netteiendommer, inkludert men ikke begrenset til alle hoved- og underdomener av live VAVAM (nettstedet) og noen av våre applikasjoner («applikasjoner», «apps», «App»), og tilhørende tjenester (samlet, «Tjenestene»). Denne personvernpolicyen tar ikke opp eller styrer noen informasjonsinnsamlings-, bruk eller distribusjonspraksis knyttet til informasjon som er samlet inn fra deg annet enn direkte gjennom eller fra nettstedet, for eksempel fra andre nettsteder, telefon, telefaks, post, personlig levering eller andre eller tilleggsfrakoblete midler eller medier.

Denne personvernpolicyen er innlemmet i VAVAMI sine Bruksvilkår for nettstedet ved referanse, som om den var fullt ut satt der, og som du må gjennomgå og godta.

Nettstedet er ikke ment for barn under 13 år. Vi samler ikke personlig informasjon på nettet fra besøkende i denne aldersgruppen.

Policyen beskriver hvilke typer informasjon vi samler inn fra besøkende på nettstedet vårt og fra individuelle brukere («du» eller «brukere») som samhandler med tjenestene, og hvordan vi bruker, overfører og sikrer slik informasjon. Ved å få tilgang til noen av nettstedene våre eller bruke noen av tjenestene, godtar du å være bundet av denne policyen. Denne Policyen styrer ikke informasjon vi mottar fra tredjeparter. Hvis du ikke godtar vilkårene i denne policyen, vennligst ikke bruk nettstedet eller noen av tjenestene våre. Hver gang du bruker noen av nettstedene eller tjenestene, vil gjeldende versjon av denne personvernpolicyen gjelde. Derfor, når du bruker noen av nettstedene eller tjenestene, bør du sjekke datoen for denne policyen (som vises øverst) og gjennomgå eventuelle endringer siden du sist gjennomgikk policyen.

Hvis du har spørsmål om personvernpraksisene våre, kan du kontakte oss på [email protected]. Ved å gi din personlige informasjon til VAVAMI, markerer du din aksept av bruksvilkårene og godtar at VAVAMI kan samle inn, bruke og avsløre din personlige informasjon som beskrevet her.

Informasjon Vi Kan Samle Inn
Personlig Identifiserbar Informasjon

For formål av denne personvernerklæringen, betyr «personlig identifiserbar informasjon» enhver informasjon som kan brukes til å identifisere noen personlig, inkludert navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse og annen informasjon knyttet til å tilby varer eller tjenester (også referert til som «personlig informasjon»). VAVAMI samler inn personlig informasjon du frivillig gir til oss når du bruker våre nettsider og tjenester, inkludert våre apper. Vi samler inn personlig identifiserbar informasjon fra deg bare når du frivillig gir oss denne informasjonen, for eksempel når du legger inn en bestilling på nettstedet, oppretter en konto, kontakter oss med et spørsmål eller kommentar, eller registrerer deg for å motta e-postmeldinger om våre nyeste produkter og tjenester. Videre kan vi samle inn personlig informasjon gjennom ditt frivillige bruk av eventuelle VAVAMI-provided Apps. Hvor slike data utgjør personlig informasjon, vil vi behandle det som slik. Visse alternativer innenfor VAVAMI-provided Apps kan gi deg alternativer for hvilken personlig informasjon du ønsker å gi, og frekvensen eller tidspunktet for når du gir personlig informasjon til VAVAMI. For å stoppe innsamlingen av data, inkludert personlig informasjon, fra noen VAVAMI-provided Apps, kan du avinstallere appen ved å bruke prosedyrene som tilbys av enheten din.

Nettlesingsinformasjon og informasjonskapsler

Når du besøker nettsiden vår kan våre webservere automatisk gjenkjenne visse ikke-personlig identifiserbar informasjon om deg, for eksempel domenenavnet ditt, tilgangsleverandøren din, IP-adressen din og nettleserspråket ditt. Nettsiden bruker også en informasjonskapsel (cookie) som gir en unik identifikasjon til datamaskinen din.

Informasjonen som samles inn fra informasjonskapslene tillater oss å gi deg bedre kundeservice og forbedre funksjonene på nettsiden vår på ulike måter, inkludert å fastslå om du har besøkt nettsiden tidligere og hvilke sider du har besøkt. Vi kan også motta informasjon om deg fra andre kilder, inkludert tredjepartstjenester og organisasjoner som Facebook, Google, Twitter, TikTok, Instagram, Sentry, osv.

Hvis du er ubekvem med tanken på at din informasjon blir brukt på denne måten, tilbyr de fleste datamaskinsystemer og nettlesere personverninnstillinger og alternativer, som å deaktivere informasjonskapsler eller velge «Ikke spor»-funksjoner. Vi overstyrer ikke disse innstillingene eller alternativene. Imidlertid kan du bli pålagt å gi oss visse opplysninger, inkludert noen typer personlig identifiserende informasjon, for å få tilgang til visse innhold, funksjoner, tjenester, produkter eller fordeler på nettstedet. Hvis du ikke ønsker å gi slik informasjon gjennom nettstedet eller hvis du velger å bruke nevnte personvernfunksjoner i datamaskinsystemet eller nettleseren din, kan du være ute av stand til å få tilgang til visse innhold, funksjoner, tjenester, produkter eller fordeler på nettstedet.

Hvordan vi bruker informasjonen din

Ved å gi personlig identifiserbar informasjon til oss, er vi bedre i stand til å matche dine interesser. VAVAMI kan bruke din personlig identifiserbare informasjon til å behandle og fullføre bestillinger, sende e-poster for å bekrefte bestillingsstatusen og forsendelsen din, kommunisere med deg og sende deg informasjon via e-post, post, eller andre midler om våre produkter, tjenester, konkurranser og kampanjer. Generelt sett bruker vi personlig informasjon som er samlet inn på nettstedet til det spesifikke formålet den ble gitt; for å hjelpe med å utvikle bedre produkter, og/eller markedsføre, selge, eller levere produkter og tjenester; og for å overholde eventuelle juridiske eller regulatoriske krav, prosesser eller bestemmelser. For å kunne betjene deg bedre, kan vi kombinere informasjon du gir oss på nettstedet med informasjon fra tredjeparter, inkludert demografisk eller offentlig informasjon.

Hvordan vi kan dele informasjonen din

Vi kan dele informasjon som er samlet inn gjennom nettstedet med våre datterselskaper, tilknyttede selskaper og forretningspartnere med lignende interesser med formål om å tilby deg de produktene og tjenestene du søker fra nettstedet. Vi kan også dele din postadresse og kjøpshistorikk med andre katalogselskaper.

Fra tid til annen kan VAVAMI videreformidle data som er samlet inn gjennom nettstedet, inkludert personlig identifiserbar informasjon, til andre personer eller enheter som vi mener er pålitelige. I slike tilfeller kan vi leie ut, bytte, dele og/eller krysse referanser, inkludert kontaktinformasjon om deg, som vil gjøre det mulig for slike personer eller enheter å kontakte deg angående produkter og tjenester som kan være av interesse for deg. I tillegg kan vi dele informasjon med tjenesteleverandører, underleverandører og forretningspartnere som er engasjert for å utføre funksjoner på våre vegne eller for å tilby tjenester til oss. Disse tjenestene inkluderer:

 • Oppfyllelse av bestillinger, lagerhold og levering;
 • Reklame, markedsføring, undersøkelser og kampanjer, inkludert partnerskap og samarbeid med andre selskaper hvis produkter eller tjenester vi tror du kan like;
 • Informasjonsteknologi- og kontortjenester, inkludert utvikling av programvare og nettsider, nettside hosting, styring og evaluering, og databehandling, utveksling og kryssreferanse;
 • Betalingsbehandlingstjenester, svindelbeskyttelse og kredittrisikoreduksjon
 • Juridiske, regnskapsmessige, revisjons- og andre profesjonelle tjenesteleverandører. VAVAMI

kan også videreformidle data som er samlet inn gjennom nettstedet, inkludert personlig identifiserbar informasjon, til en annen part som VAVAMI går eller rimeligvis kan gå inn i en virksomhetstransaksjon med, som en fusjon, konsolidering, oppkjøp eller eiendomskjøp. Hvis VAVAMI eller dets eiendeler blir kjøpt av et annet selskap, eller på grunn av en fusjon, omorganisering eller likvidasjon, kan kundeinformasjon være en av de overførte eiendelene. Din personlige informasjon vil forbli underlagt eventuelle eksisterende personvernregler med mindre du gir samtykke til noe annet.

Vi forbeholder oss retten til å offentliggjøre informasjon om deg til en tredjepart i henhold til en stevning, rettskjennelse eller annen form for rettslig prosess, eller som svar på en forespørsel fra eller på vegne av noen lokal, statlig, føderal eller annen regjeringsbyrå, avdeling eller organ, uavhengig av om det er i henhold til en stevning, rettskjennelse eller annen form for juridisk prosess.

Håndtering av personopplysninger og alternativer

Du kan bruke nettstedet uten å gi noen personlig identifiserbar informasjon. Vi ønsker å kommunisere med deg bare hvis du ønsker å høre fra oss. Hvis du har opprettet en konto på nettstedet eller meldt deg på elektroniske nyhetsbrev, kampanje-e-poster eller SMS-varsler fra VAVAMI, inkludert nye ideer, spesialtilbud og arrangementinformasjon, eller å motta kommunikasjon om produktene og tjenestene våre, vil du til enhver tid ha rett til å melde deg av fra å motta markedsførings-e-poster og SMS-varsler eller å spesifisere hvilke, om noen, kommunikasjoner du ønsker å motta fra oss. Hvis du ønsker å slette kontoen din, kan du gjøre det ved å sende en e-post til [email protected]. Hvis du ønsker å melde deg av fra å motta markedsføring via e-post, klikker du på avmeldingslenken i bunnteksten av markedsførings-e-postene. Hvis du ønsker å melde deg av fra å motta kommunikasjon via post, kontakter du [email protected]. Hvis du ønsker å melde deg av fra å motta SMS-varsler, svar «STOPP» for å avslutte all SMS-kommunikasjon; du kan fortsette når som helst. VAVAMI vil fortsette å sende deg ikke-promoterte tjeneste-e-poster angående kontoen din, for eksempel e-poster som gjelder tilgjengelige oppgraderinger, fakturerings- og betalingsinformasjon, utestående saldo på kontoen din og andre e-poster som gjelder kontoen din og / eller bruken av nettstedet. På forespørsel vil VAVAMI bekrefte hvilke personlig identifiserbare opplysninger som samles inn eller holdes om deg, og vil korrigere, oppdatere og / eller fjerne slik informasjon. Du kan kontakte VAVAMI for noe av det foregående på [email protected]. Hvis du ber om at VAVAMI slutter å bruke eller dele dine personlig identifiserbare opplysninger, vil vi respektere den forespørselen. Imidlertid kan VAVAMI beholde poster over dine personlig identifiserbare opplysninger i en periode; for eksempel for å følge opp en forespørsel, løse en tvist eller av lignende årsaker, eller for å overholde gjeldende føderale, statlige eller lokale lover. I tillegg kan noen personopplysninger også fortsette å bli lagret på sikkerhetskopifiler av økonomiske, juridiske eller tekniske årsaker.

Cookies

Cookies brukes på nettstedet vårt for å forbedre brukeropplevelsen din. Mens du navigerer på nettstedet vårt, huskes preferansene dine ved midlertidig bruk av informasjonskapsler, små tekstfiler som lagres på enheten din av nettleseren du bruker. Informasjonskapsler lar systemene våre finne informasjon om nettleseren din, samt overvåke navigasjonsmønstrene mens du blar gjennom nettstedet. Nettstedsbrukere har muligheten til å godta eller deaktivere informasjonskapsler gjennom nettleserne sine, samt bli varslet når en informasjonskapsel skal aktiveres. Dette gjør det mulig for deg å avvise bruken av informasjonskapselen eller slette informasjonskapselen ved slutten av besøket ditt. Hvis du deaktiverer informasjonskapslene eller sletter informasjonskapslene, kan brukeropplevelsen din være begrenset. Nettstedstatistikkdata samles inn med verktøy som Google Analytics for å analysere ytelsen til nettstedet vårt og overvåke brukertrender på nettstedet. Analytiske data som treff på serveren vår, trafikkmønstre og sidevisninger viser oss hvor publikum kommer fra og hvordan de samhandler med nettstedet. Denne type innsamlet informasjon er aggregert og anonym, og identifiserer derfor ikke spesifikke nettstedbrukere personlig. Vi bruker også IP-anonymisering, som forkorter og anonymiserer IP-adressen din før den lagres på Googles servere. I tillegg kan nettstedet vårt bruke «web beacons», «pikselkoder» eller andre sporingsteknologier for å studere handlingene til brukerne våre gjennom ikke-personlig identifiserbar informasjon. Disse dataene er aggregert og overvåket for å hjelpe oss med å forbedre tjenestene våre og totalopplevelsen av nettstedet.

Hvordan kontrollere innstillinger for Cookies

Det er mulig å kontrollere informasjonskapselinnstillingene på de fleste nettlesere og enheter. Nedenfor er noen tips om hvordan du kan kontrollere innstillingene dine:

Slik administrerer du informasjonskapsler på populære nettlesere og enheter:

Velg en nettleser eller enhet nedenfor for å se en detaljert forklaring på hvordan du kan fjerne eller deaktivere informasjonskapsler.

Hvordan administrere Cookies på Safari
Hvordan administrere Cookies på iOS
Hvordan administrere Cookies på Chrome
Hvordan administrere Cookies på Firefox
Hvordan administrere Cookies på Internet Explorer

Hvordan administrere abonnementer fra VAVAMI-e-poster: Gå til den siste e-posten du har mottatt fra oss, bla til bunnen av e-posten og klikk på «Oppdater preferanser» for å oppdatere e-postpreferansene dine, eller «Avmeld» for å melde deg av all e-postkommunikasjon fra VAVAMI. Vær oppmerksom på at dette kan bety at du går glipp av viktig informasjon.

Hvordan administrere og avvise Google Analytics-sporing på nettstedet: Du kan velge bort all Google Analytics-sporing på nettstedet, inkludert alle andre nettsteder som bruker Google Analytics, via denne lenken. Du kan lære mer om Google Analytics og hvordan dataene dine sikres via denne lenken.

Sikkerhet

Sikkerheten til din personlige informasjon er viktig for oss, og VAVAMI er forpliktet til å håndtere slik informasjon forsiktig. Vi opprettholder fysiske, elektroniske og prosedyremessige sikkerhetstiltak for å beskytte din personlige informasjon. Vi bruker sikker socket layer-teknologi for å beskytte sikkerheten til betalingsinformasjonen din, og vi krypterer din personlige informasjon når den sendes over Internett. Ingen overføringsmetode over Internett eller elektronisk lagring er imidlertid 100% sikker. Derfor kan vi ikke garantere absolutt sikkerhet for din personlige informasjon, selv om vi streber etter å bruke kommersielt akseptable midler for å beskytte den.

Siden kan også inneholde lenker til tredjepartsnettsteder, for brukernes bekvemmelighet med å finne informasjon, produkter eller tjenester som kan være av interesse. Hvis du får tilgang til et tredjepartsnettsted fra en lenke på denne siden, er all informasjon du avslører på den nettsiden ikke underlagt denne personvernpolicyen. Det er mulig at disse lenkene kan brukes av tredjeparter eller andre for å samle inn personlig eller annen informasjon om deg. Vi er ikke ansvarlige for personvernpolitikken til slike nettsider, annonsører eller tredjeparter, eller innholdet på slike nettsider. Det er kun din forpliktelse å gjennomgå og forstå personvernpolitikken og praksisene til disse andre nettsidene. Vi kontrollerer ikke bruken av Cookies eller innsamlingen av informasjon av disse tredjepartene, eller hvordan de håndterer slik informasjon. Det er kun din plikt å gjennomgå og forstå personvernpraksisene og -policyene til disse andre nettstedene, annonsørene og tredjepartene.

Oppdatering av personvernerklæringen

Vi forbeholder oss retten til å endre, modifisere, legge til eller fjerne deler av denne personvernerklæringen når som helst. Du bør sjekke denne siden jevnlig for endringer. Fortsatt bruk av dette nettstedet etter at endringer i denne personvernerklæringen er publisert, vil bli betraktet som ditt samtykke til disse endringene. Hvis vi skulle oppleve at sikkerheten til din personlige informasjon i vår besittelse eller kontroll kan ha blitt kompromittert, kan vi forsøke å varsle deg om denne hendelsen.

Spørsmål eller bekymringer Hvis du har tilbakemeldinger, spørsmål eller bekymringer angående personvern, kan du sende oss en detaljert melding til [email protected]; Vi vil gjøre alt vi kan for å løse dine bekymringer.

Sist oppdatert: 06/04/2023